Advertisement

Εύβοια Φωτιά - Εύβοια: Φωτιά ξέσπασε στους Ραπταίους [εικόνες & βίντεο ... : Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια.

Εύβοια Φωτιά - Εύβοια: Φωτιά ξέσπασε στους Ραπταίους [εικόνες & βίντεο ... : Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια.. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια την τρίτη 3/8/21 michael pappas/ap photos. Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της κυριακής (12.08.2018). Τρεις ύποπτοι για τη φωτιά στην εύβοια. Επίσης στην περιοχή υπάρχουν ισχυροί άνεμοι. Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς.

Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Αλλεπάλληλες οι εστίες που έχουν ξεσπάσει σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μία πολύ σκληρή. Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της κυριακής (12.08.2018). Και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής στερεάς ελλάδας, από το μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της ραφήνας. Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο.

Εύβοια: Μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Πλατάνια
Εύβοια: Μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Πλατάνια from tinealarissa.gr
Στο σημείο έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες. Συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα η φωτιά στους ραπταίους του δήμου καρύστου στην εύβοια. Η φωτιά αυτή τη στιγμή καίει ασταμάτητα και τα μέτωπα είναι τρία. Φωτιά σε δάσος στην εύβοια. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια: Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα.

Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς.

Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο. Αγωνία για τα δεκάδες άλογα από τους ιππικούς ομίλους. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, 14 πυροσβέστες με 6. Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3.30 μ.μ. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς. Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας.

Μεγάλη φωτιά στην εύβοια την τρίτη 3/8/21 michael pappas/ap photos. Τρεις ύποπτοι για τη φωτιά στην εύβοια. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια.

Φωτιά στην Εύβοια: Απειλούνται Γαλατσώνα και Γούβες ...
Φωτιά στην Εύβοια: Απειλούνται Γαλατσώνα και Γούβες ... from kontranews.gr
Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς. Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Συγκεκριμένα, η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση και κοντά σε σπίτια. Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ.

Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η.

Μεγάλη φωτιά στην εύβοια την τρίτη 3/8/21 michael pappas/ap photos. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Μεγάλη η κινητοποίηση του δήμου. Και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής στερεάς ελλάδας, από το μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της ραφήνας. Συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα η φωτιά στους ραπταίους του δήμου καρύστου στην εύβοια. Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυπόμπη:

Η φωτιά καίει δασική έκταση και κινείται απειλητικά προς τον οικισμό δήλησο. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς. Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς.

Εύβοια φωτιά: Στις φλόγες η Αγία Άννα
Εύβοια φωτιά: Στις φλόγες η Αγία Άννα from evianews.com
Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Μεγάλη η κινητοποίηση του δήμου. Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η. Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια.

Επίσης στην περιοχή υπάρχουν ισχυροί άνεμοι.

Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. Αγωνία για τα δεκάδες άλογα από τους ιππικούς ομίλους. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3.30 μ.μ. Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια απειλεί σπίτια. Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια.

Posting Komentar

0 Komentar